Hirdetés

Ledobta a bombát az HBO, hamarosan visszatér a magyarok kedvenc sorozata

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Még be sem mutatták az új évadot, az HBO máris berendelte a harmadikat.

Az HBO csütörtökön jelentette be, hogy a Trónok harca előzménysorozatának, a Sárkányok háza című alkotásnak berendelték a 3. évadát. 

A bejelentésre a sorozat második évadának vasárnapi debütálása előtt kerül sor - írja a CNN.

"Csodálattal tölt el bennünket az a hatalmas erőfeszítés, amelyet az egész csapat az igazán látványos 2. évad megalkotásába fektetett. [...] Nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy folytatjuk a Targaryen-ház történetét és láthatjuk, hogy ez a csapat a 3. évadban ismét fényesen tündököl majd"

- mondta Francesca Orsi, az HBO programozója csütörtökön egy nyilatkozatban.

"A Sárkányok háza Geroge R. R. Martin író 2018-as Tűz és vér című könyvén alapul, amely 200 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik, és a Targaryen-ház polgárháborújának történetét meséli el.

A tévésorozat 2022-ben debütált, és már az első évadban több millió nézőt vonzott. Nevezetesen, az 1. évad záró epizódja 9,3 millió nézőt ért el, ami "a Trónok harca 2019 májusi befejezése óta a legnagyobb estéje" volt az HBO számára - közölte akkor a csatorna.

A Sárkányok háza főszereplői Emma D'Arcy, Olivia Cooke, Matt Smith, Eve Best, Steven Toussaint, Rhys Ifans, Fabien Frankel és Tom Glynn-Carney.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés