Hirdetés

Béke jön a királyi családba? Harry herceg vissza akar költözni Londonba

Garai Kitti portré Garai Kitti

Úgy tűnik, Harry herceg már megbánta, hogy elhagyta a királyi családot és most feleségével és gyermekeivel együtt visszaköltözne Londonba. Ám egyelőre úgy tűnik, hogy testvére és édesapja nem tud neki könnyedén megbocsátani. 

Egy bennfentes azt állítja, hogy Harry herceg békülni szeretne a királyi család tagjaival, azonban ez nem megy könnyedén. Harry herceg ugyanis felhívta bátyját, hogy megbeszéljék a nézeteltéréseket, azonban Vilmos nem tudta kezelni a helyzetet és szóhoz sem jutott. 

A hírek szerint a telefonbeszélgetésben az is elhangzott, hogy Harry és Meghan hajlandóak lennének visszatérni Londonba, ahol szolgálnák Károly királyt, az uralkodó pedig tudatta Harryvel, hogy meggondolja az ajánlatát.

A királyi életrajzíró, Tom Bower szerint kizárt, hogy Vilmos herceg megbocsásson az öccsének, ugyanis Harry túl sok kárt okozott a családnak. Így szerinte arra sincs sok esély, hogy Harry és Meghan visszatérjenek Londonba - írja a Blikk

Harry azon tűnődik, jól döntöttek-e, amikor elhagyták Angliát. Még azt is javasolta Meghannak, hogy térjenek vissza Londonba, illetve a királyi családhoz

- mondta a Mirrornak egy forrás. 

Korábban a naphire.hu azt is megírta, hogy Harry hercegék el akarják adni jelenlegi otthonukat. Bár akkor arról szóltak a hírek, hogy Malibuba költöznének, Meghan hercegné gyerekkori otthonába. Úgy tűnik, ők maguk sem tudják eldönteni, hogy mihez kezdjenek. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés