Hirdetés

Együtt, de mégis külön? Így verheti át az embereket Meghan Markle és Harry herceg

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Nemrég robbant a bombahír, miszerint Meryl Streep és Don Gummer évek óta nem alkotnak egy párt, nem sokkal előtte pedig Will Smith és Jada Prinkett Smith házasságáról derült ki, hogy átverés volt az egész, ugyanis 2016 óta külön életet élnek. A szakértők szerint a sussexi hercegi pár lehet a következő, amely hasonló, "hollywoodi szakítás" mellett dönthet.

Sokan arra tippelnek, hogy Harry herceg és Meghan Markle is követheti hamarosan azt a hollywoodi trendet, hogy titokban szakítanak, majd évekig fenntartják azt a látszatot a nyilvánosság előtt, hogy együtt vannak - mondta a Mirrornak egy párkapcsolati szakértő.

Louella Aldersont egyáltalán nem lepné meg, ha a hercegi pár is a "hollywoodi szakítás" mellett döntene, és követné Meryl Streep és Jada Prinkett Smith példáját. Főleg azért nem lepődne meg a szakértő, mert a házasságukat jelenleg is olyan pletykák övezik, miszerint megromlott a kapcsolatuk, így fontos lehet számukra, hogy ennek ellenére is fenntartsák a látszatot, ezzel is elhessegetve a találgatásokat.

A szakértő kiemelte, ha Meghan és Harry valóban elválna, akkor sokáig nem jelentenék be a kapcsolatuk végét. "Először is, a kapcsolatuk végét övező médiafigyelmet nehéz lenne feldolgozniuk, ráadásul a gyerekeikről is gondoskodniuk kell" - emelte ki.

A So Syncd társkereső alkalmazás társalapítója szerint a karrierjük szempontjából is sokkal jobb lenne, ha együtt maradnának, még ha csak a látszat kedvéért is. "Harry és Meghan jövedelmező csapatot alkotnak, a közös vállalkozásaikban megannyi lehetőség van, és ezeket kihasználva jelentős bevételt termelhetnek a családjuk számára".

Bár egyénileg is próbálnak helytállni, a kapcsolatuk szakmailag is sikeresnek bizonyult mindkettőjük számára. Ha szétválnának, az potenciálisan hatással lenne a karrierjükre is, különösen azért, mert a saját márkájukat a házasságukra építették fel

- szögezte le Louella. 

Brit lapértesülések szerint Meghan és Harry a legutóbbi karibi utazásukkal próbálta újra lángra lobbantani szerelmük szikráját. 

Louella magyarázatot adott a közelmúltbeli "hollywoodi szakítások" okára is. Mint mondta, a hírességek gyakran egységes frontot alkotnak a nyilvánosság előtt, ahogy azt Jada Prinkett Smith és Will Smith, valamint Meryl Streep és Don Gummer esetében is láthattuk. "Előfordulhat, hogy erős és boldog párként mutatták be magukat, még akkor is, ha valójában évek óta külön életet éltek. Ez jellemzően azért történik, hogy elkerüljék az elkerülhetetlen médiafigyelmet és a találgatásokat, valamint hogy megvédjék az imázsukat és a márkájukat".

Kate Mansfield párkapcsolati szakértő azonban azt mondta, hogy Harry és Meghan nem hasonlítható össze más sztárpárokkal, mert "nekik ott vannak a királyi családdal járó további bonyodalmak és kötelezettségek". Szerinte ez azt jelenti, hogy "a nyomás, hogy családi egységként együtt maradjanak, sokkal nagyobb, mint más párok esetében".

Kate hozzátette: "Csak meg kell néznünk Károlyt és Kamillát, hogy tudjuk, az biztos, hogy a királyi családtagok akár hosszú időn keresztül is megengedhetik maguknak a titkos viszonyokat. Én személy szerint azonban nem gondolom azt, hogy Harry és Meghan közel állna egy "nem hivatalos" szakításhoz. Lehet, hogy okosak, és látják az értékét annak, hogy biztosítsák az egészséges kapcsolatukat, amiben a családi idő mellett teret és függetlenséget adnak egymásnak".

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés