Hirdetés

Will Smith és felesége évek óta hazudozik nekünk

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Jada Pinkett Smith nem titkolja tovább, évek óta nem él együtt a férjével.

Will Smith felesége Hoda Kotb riporterrel ült le beszélgetni az ABC tévécsatorna népszerű műsora, a Today kamerái előtt. Az interjú annak apropóján készült a színésznővel, hogy október 17-én jelenik meg a memoárja, a "Worthy". Bár az interjú majd csak pénteken, október 13-án kerül adásba, de a tévécsatorna kiadott egy előzetest, amiben hatalmas bombát dobott le a rajongókra az Oscar-díjas színész felesége.

Jada az interjú során elárulta, hogy Will Smith-szel 2016 óta "teljesen külön életet" élnek. A népszerű hollywoodi pár még 1997-ben házasodott össze és bár korábban többször is szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy problémák adódtak a házasságukkal, erről ilyen konkrétan még soha nem beszéltek - írja az ABC News.

2016-ra egyszerűen kimerültünk mindketten, már nem akartunk próbálkozni. Azt hiszem, hogy valahogy mindketten megrekedtünk a fantáziánkban, hogy szerintünk milyennek kellene lennie a másiknak

- mondta a klipben Jada, majd hozzátette, hogy bár jogilag nem váltak el, de lényegében nem élnek együtt. Jada Prinkett Smith elárulta azt is, hogy többször is eljátszott a gondolattal, hogy beadja a válópert, de egyszerűen képtelen volt megtenni. 

Mindennek ellenére a 2022-es Oscar gálára a színésznő is elkísérte a férjét, ahol később komoly botrányba keveredett, ugyanis ahogy arról a Nap Híre is beszámolt, mielőtt Will Smith megnyerte volna a díjat, a színpadra szaladt és felpofozta Chris Rockot, aki viccet csinált a feleségének betegségéből, ami miatt évekkel ezelőtt kihullott a haja.

A beszélgetés során szóba került a gálán elcsattant pofon is, amiről azt mondta, először azt hitte, hogy az is a műsor része. "Azt gondoltam, kizárt, hogy Will megütötte Chris Rockot" - hangsúlyozta, majd hozzátette, "amikor Will visszasétált a székhez, akkor jöttem rá, hogy ez nem egy előre megrendezett jelenet volt". Will Smith egyébként többször is bocsánatot kért az eset miatt, ám az Oscar gálákról 10 évre kitiltották, és más filmakadémiai eseményen sem vehet részt a következő években.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés