Hirdetés

Drámai, ami Harry herceg és Meghan Markle között történik

Nap Híre portré Nap Híre

Egy bennfentes nagyon súlyos titkokat árult el, miközben hónapok óta keringenek pletykák arról, hogy válságban lehet a pár kapcsolata.

Harry és Meghan az elmúlt időszakban leginkább botrányaikkal kerültek be az újságokba: egyes pletykák szerint zátonyra futott Harry herceg és Meghan Markle házassága. Azt is lehetett hallani, hogy mindkét fél kifelé kacsintgat, és mindenkinek hazudnak a kapcsolatukról. 

Közben a királyi családdal is meggyűlik a bajuk, bár most van remény arra, hogy megtörik a jég, úgy tudni, Harry herceg újra találkozik apjával, III. Károly királlyal, hogy megbeszéljék a konfliktusokat. 

A Kensington-palota egyik bennfenntese most nagyon súlyos állításokat tett a házaspárral kapcsolatban: azt mondta, Harry herceg és Meghan Markle vitái nagyon súlyosak és hangosak tudnak lenni, legalábbis ez volt akkoriban, amikor még az Egyesült Királyságban éltek - írja az Elle.  

A névtelen forrás hozzátette, hogy sokkal csúnyábban egymásnak esnek, mint Katalin hercegné és Vilmos herceg valaha tették.

A palota bennfentese szerint Katalin és Vilmos a vitáik alatt mindig lecsillapodnak, és a helyzet nem válik túl drámaivá, de ez nem mondható el Harry és Meghan esetében, akik mindketten képesek átlendülni a ló másik oldalára, ami már nem az egészséges kategóriába sorolható.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés