Hirdetés

Újabb részletek: tényleg zátonyra futott Harry és Meghan házassága?

Gavra Gábor portré Gavra Gábor

A RadarOnline pletykaoldal és a New York Post szerint olyan pletykák keltek szárnyra, amelyek szerint zátonyra futott Harry herceg és Meghan Markle házassága. A válásról szóló híreszteléseket a bennfentesek cáfolják, ám úgy tűnik, hogy a pár életét a saját maguk által okozott PR-katasztófasorozat és (bármilyen viccesen hangzik ez az ő esetükben) anyagi problémák is nehezítik. 

Hónapok óta keringenek pletykák arról, hogy Harry herceg és Meghan Markle mindenkinek hazudnak házasságukról és valójában mindketten kifelé kacsintgatnak belőle. A külön utaknak nyilvános jelei is vannak: Meghan saját magát építi a nyilvánosságban immár Harry nélkül WME celebmenedzsment-guru Ari Emanuel segítségével, a herceg pedig Afrikába tart egy Netflix-doku forgatására, ahol a tervek szerint bejárja ugyanazt az utat, mint korábban édesanyja, Diana hercegné. Harry akkor érzi magát "leginkább önmagának", amikor a kontinensen tartózkodik, amelyet "második otthonának" tekint.

Válásról vagy szakításról egyelőre szó sincs

A RadarOnline kedden arról számolt be, hogy a sussexi herceg és a hercegné több időt akar külön tölteni, hogy rendbe hozzák a házasságukat és rájöjjenek, mi okozza annak válságát. Egy, a párhoz közeli forrás szerint Harry herceg egyszerűen nem illik bele Meghan giccses hollywoodi világába és igyekszik megtalálni önmagát. 

Azt ugyanakkor cáfolta a párhoz közel álló forrás a New York Postnak, hogy a pár szakított volna. „Ez puszta kitaláció” – mondta az idézett bennfentes.

Nem vicc: anyagi gondjaik vannak

A RadarOnline forrása szerint Harry és Meghan számára, akik 2020-ban távolodtak el a királyi családtól és költöztek a kaliforniai Montecitóba, óriási anyagi terhet jelent elképesztően költséges kaliforniai életmódjuk finanszírozása, beleértve a 14 millió dolláros kastélyukat és a hatalmas biztonsági költségeket. Az ezzel járó stressz, párosulva az érzelmi problémáikkal, valószínűleg pokollá tette az életüket - folytatta a forrás, aki szerint a különböző kontinenseken eltöltött külön töltött idő remélhetőleg segít nekik a továbblépésben.

Eközben egy névtelen informátor azt mondta a Deuxmoi nevű celelpletykákra szakosodott blognak, hogy a pár "eladta a Montecito-i villájukat", és hogy Harry "máshol él". A Deuxmoi működtetői így válaszoltak: "Nem biztos, hogy eladták a házat, de pár hete azt hallani, hogy Harry máshol lakik".

Összeomlott Spotify-szerződés

A RadarOnline úgy tudja: miközben Harry és Meghan hozzátartozóikkal folytatott nyilvános veszekedése komoly érdeklődésre tartott számot, kapcsolatukban komoly törést okozott, hogy a Spotify-szerződésük súlyos kudarccal zárult. A pár 20 millió dolláros szerződést kötött a Spotifyjal az Archetypes podcastra, ám a kontraktus a második évad előtt megszűnt. 

Bennfentesek szerint a pár ötletei nem találkoztak a cég vezetőinek elképzeléseivel. Harry például Donald Trumppal, Mark Zuckerberggel, Vlagyimir Putyinnal és Ferenc pápával szeretett volna interjúzni, ám a Spotify vezetőségét zavarba ejtette ez a koncepció. A szerződésbontás után Bill Simmons sportpodcaster, a Spotify egyik legmagasabb rangú vezetője „kib**zott szélhámosoknak” nevezte a herceget és az egykori színésznőt.

PR-katasztrófába sodorták magukat

A kínos Spotily-fiaskó annak a PR-katasztrófának a mélypontja volt, amelynek mérföldköveiről mi is beszámoltunk: széles körben megkérdőjelezték azt az állításukat, amely szerint ugyanúgy paparazzók üldözték volna őket, mint Diana hercegnőt és Dodi al-Fayedet azon a végzetes párizsi autóúton 1997-ben; de ide sorolható a herceg "Tartalék" című könyvének finoman fogalmazva vegyes fogadtatása, valamint a párosról szóló "Harry & Meghan" dokumentumfilm is, amely nem tette kevésbé ellentmondásossá megítélésüket. A RadarOnline forrása szerint egyenesen csapást csapás követett az életükben. 

Eközben Daniela Elser, a királyi ház ügyeivel foglalkozó szakértő szerint a 41 éves Markle új, immár Harrytől független ambíciói vannak, "saját márkát szeretne létrehozni és milliókat keresni", ami azt jelenti, hogy "most először valóban eltérő szakmai utakon jár" a botrányhős hercegi pár két tagja.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés