Hirdetés

Megtörhet a jég? Harry herceg újra találkozik apjával, III. Károly királlyal

Garai Kitti portré Garai Kitti

Állítólag a király azért találkozik kisebbik fiával, hogy megbeszéljék a konfliktusokat. 

Mint ismert, Károlynak már 2020 januárja óta nagyon rossz a viszonya kisebbik fiával, Harryvel, ráadásul a herceg idén megjelent memoárja, a Tartalék is sokat rontott a helyzeten. III. Károly király és Harry herceg legutóbb idén májusban találkoztak, azonban akkor nem volt lehetőségük arra, hogy négyszemközt beszéljenek egyymással. Idén szeptemberben azonban egy új fejezetet indíthatnak az életükben, legalábbis ezt állítja egy jól értesült bennfentes - írja a Femina

Bár Károly király egyelőre még Balmoralban nyaral, de szeptember közepén visszatér Londonba, 20-án Franciaországba utazik, hogy fél év után bepótolja azt a hivatalos látogatását, amit még a párizsi tüntetések miatt halasztottak el. Harry herceg szintén a következő hónapban Európába utazik, hogy részt vegyen az Invictus Gamesen, amit idén Düsseldorfban rendeznek meg, miután a sportesemény véget ér, Londonba utazik, hogy az apjával találkozhasson.

A lap megjegyzi: Bár Meghan hercegné is Harryvel tart Németországba, ő kimarad a béketárgyalásból. Valószínűleg azért döntöttek így, mert Károlynak és Harrynek is fontos, hogy kizárólag négyszemközt beszéljék meg a problémáikat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés