Hirdetés

Hiába Harry minden erőfeszítése, a királyi családot nem hatja meg

Nap Híre portré Nap Híre

Harry herceg igyekszik rendezni a kapcsolatát a családdal most, hogy kiderült édesapja rettenetes diagnózisa, ám a család nem nagyon kér belőle. Készenléti tervek vannak arra az esetre, ha Károly állapota annyira rosszra fordulna, hogy nem tudja ellátni a teendőit, ezekből azonban teljesen kihagyták a fiatalabb herceget. 

Miután kiderült, hogy Károly királyt rákkal diagnosztizálták, Harry herceg azonnal hazasietett hozzá, ám mindössze csak 45 percet töltöttek együtt. A hírek szerint Kamilla királyné és palota személyzete sem örült a herceg megjelenésének, és Vilmos is kijelentette, hogy nem bízik benne – írja a Blikk. Harry azonban arról beszélt egy interjúban, a szörnyű diagnózis ismét közelebb hozhatja a családtagokat, sőt, akár ismét szerepet vállalna a királyi családban. 

A család azonban nem kér ebből. Egy bennfentes szerint a fiatalabb herceget a vészhelyzeti tervből is kihagyták, ami arra az esetre van, ha Károly már nem tudná tovább ellátni a teendőit. 

,,Gondosan átbeszélt és feltérképezett készenléti terv van érvényben arra az esetre, ha a király nem tudna nyilvános kötelezettségeket vállalni, illetve végrehajtani a következő hónapokban, de ezek egyike sem érinti Harry herceget. A testvérek alig beszélnek egymással, így az az elképzelés, hogy Vilmos herceg azt akarná, hogy Harry visszatérjen és képviselje a céget, egyszerre nevetséges és elképzelhetetlen" – fogalmazott a forrás. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés