Hirdetés

Csoda az ATV képernyőjén? Kalandvágyó világjárónak szorít a fél ország

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Sosem szerepelt még a televízióban, napok óta meg mindenki róla beszél: a 39 éves Lang Péter közel áll ahhoz, hogy kiérdemelje a Géniusz címet.



Nem mindennapi izgalmakkal folytatódik az ATV Géniusz című kvízműsora. Már önmagában az sem mindennapi, hogy egy a tévés vetélkedőkben korábban soha nem szerepelt agytröszt tűnik fel a csatorna műsorában, az meg aztán végképp, hogy nyolc ellenfelét is legyőzi, ráadásul igen szoros csatákban. Köztudott, a Géniusz cím elnyeréséhez 10 nyert párbajra van szüksége a versenyzőknek. Lang Péter most az ellen az Áfra Gergely ellen vívja a kilencedik párbaját, amit hétfőn este 1-1-es állásnál folytatnak majd. 

“Hatalmas a tét, de én úgy gondolom, hogy főleg Péternek nagyobb a tét, nem nekem”

- mondta hétfőn reggelt az ATV Start+-ban Áfra Gergely, aki egy kvízműsor veterán és már több millió forintot nyert a tévéképernyőkön.



A 39 éves Lang Péter a kanadai Halifax St Mary's Egyetemén szerzett MSC pénzügy-közgazdaságtani diplomát, likviditási elemző a szakmája. A saját elmondása szerint az olimpiákban ász, és főként a síugrás a kedvence, ezeket a közvetítéseket mindig megnézi, sőt, volt, amit élőben látott. Kedvenc témái továbbá az amerikai elnökök, a magyar és angol királyok, a különböző országok pénznemei, sőt, a 8000 m feletti hegységek neveit is felsorolja, ha álmából keltik is.



Hogy sikerül-e a tévéújoncnak a bravúr, legyőzi-e rutinos ellenfelét és eljut-e a 10. párbajig, az ma este 21:30-kor kiderül az ATV Géniusz című műsorából.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés