Hirdetés

Hargitai Bea: “Jól mentem férjhez, jól is fogok elválni”

 portré

Meglepő vallomások az ATV stúdiójában: a #Bochkor vendégei elárulták, mi minden járna nekik a válásuk után.

Nem akármilyen témákkal és nem akármilyen vendégsereggel lepi meg az ATV nézőit vasárnap este Bochkor Gábor. Többek közt: egy férfinak 78 millió forintnyi pénzt és mostantól 190 ezer forintnyi nyugdíjat kell fizetnie a válása után a volt párjának, aki a kapcsolatuk alatt nem dolgozhatott, a családjukat látta el. A spanyol bíróság ítéletét is átbeszélték az ATV #Bochkor című műsorban, Bochkor Gábor pedig nem szégyellte megkérdezni a vendégeit, ők hogy járnának, ha válásra kerülne sor. Hargitai Bea elemében volt, és be is árazta a munkáját.

“A heti hét napból én hetet főzök, mert én minden nap főzök. Én viszem a gyerekemet minden nap valami sporteseményre, mert neki minden nap van valami. Piacra járok és friss alapanyagokból főzök. A gyerekemet is befogom házimunkára: minden este a vacsora után föl kell porszívóznia a konyhát és az étkezőt és fel kell mosnia a 7 éves gyerekemnek. És már évek óta csinálja. A saját ruháját ő mossa, évek óta” - magyarázta a Naphire.hu információja szerint Bea, miközben Ganxsta Zolee annyit szúrt közbe: “Mint egy börtön”.

Majd a hírre is reagálva Hargitai Bea még hozzátette: “Én egy olyan felnőttet nevelek a gyerekemből, akit nem kell majd megkérdezni, hanem magától fogja ezt kifizetni a feleségének” - utalt a spanyol válóper eredményére. Bochkor Gábor aztán feltette a vitazáró kérdését: “Ha most válnátok, jól járnátok-e, vagy rosszul?” Hargitai Bea erre is tudta a határozott álláspontját: “Mondtam: jó férjem van, jól mentem férjhez, jól is fogok elválni” - felelte, a stúdióban pedig kitört a nevetés.

Hogy válna Jakupcsek Gabriella, Ganxsta Zolee, vagy Kabát Peti? Nos, a válaszok kiderülnek az ATV #Bochkor című műsorból vasárnap este 20:50-kor a Heti Napló Sváby Andrással után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés