Hirdetés

Videón a pillanat, amikor a Hamász által elengedett 9 éves kisfiút megöleli az édesapja

Nap Híre portré Nap Híre

A 9 éves Ohad Munder 48 hosszú nap után találkozhatott újra az édesapjával.

Mint azt a naphire.hu is megírta, péntek reggel megkezdődött négynapos tűzszünet az Izrael és a Hamász közötti háborúban. A Gázai övezetet uraló, palesztin iszlamista terrorszervezet péntek este adta át a Nemzetközi Vöröskereszt képviselőinek a túszok első csoportját, köztük egy 13 éves gyermeket is. Nem sokkal korábban 11 thaiföldi vendégmunkást is elengedett fogságából a Hamász, ezt időközben megerősítette a thaiföldi miniszterelnök.

Arról is írtunk, hogy az izraeli hadsereg már megkapta a listát arról, hogy ma kiket engednek szabadon a terroristák.

A StandWithUs Facebook-oldalára nemrégiben egy videó is felkerült arról, ahogy 9 éves Ohad Munder 48 hosszú nap után újra találkozik az édesapjával. A Hamász nemcsak őt, hanem az édesanyját, Kerent és a nagymamáját, Ruthot is fogva tartotta. 

Másfél hónap telt el azóta, hogy Izrael ellen minden képzeletet felülmúlóan bestiális támadást indított a Hamász terrorszervezet. A Naphire.hu folyamatosan beszámolt róla, hogy a Gázai-övezetet uraló Hamász terroristái szárazföldön, a tenger felől és a levegőből is megtámadták Izraelt, amelyre legalább 5000 rakétát lőttek ki ezzel egy időben. Arról is írtunk, hogy a példátlan terrortámadásnak már több mint 1200 halálos áldozata van és a Hamász több mint 200 túszt ejtett.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés