Hirdetés

Imádja a luxust Kulcsár Edina vőlegénye, de senki nem tudja honnan van a pénze

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Napok óta azt találgatják G.w.M követői, hogy 26 évesen hogy telik neki a sok luxusautóra és designer ruhára, amit ez elmúlt időszakban halmozott fel.

Kulcsár Edina és G.w.M lassan egy éve alkot egy párt, a közösségi oldalakon pedig a kapcsolatuk kezdete óta sokan támadták őket, miután az előző házasságukon hamar túlléptek. Olyannyira boldogok együtt, hogy az ősszel bejelentették: első közös gyermeküket várják, decemberben pedig a lánykérés is megtörtént.

A rapper a hétvégén ünnepelte a 26. születésnapját, bár még nem mutatta meg, hogy mit kapott a kedvesétől és a családtagjaitól, azonban hétfőn ismét megmutatta, hogy mekkora luxusban él Edinával.

G.w.M úgy tervezi, hogy a tavalyi év után az idei is sikeres lesz, várhatóan több új dala is meg fog jelenni. Mindeközben a családjára is sokat szeretne koncentrálni. Ugyanakkor 2022-ben nagy hangsúlyt fektetett a luxustárgyakra is, és várhatóan ezen 2023-ban sem fog változtatni. Hétfőn az Instagram-oldalán a történetei között egy új fotót osztott meg a fekete Mercedeséből - írja a Liner.

Az köztudott a zenészről, hogy imádja a luxusjárműveket, nemrég Kulcsár Edinát is egy 20-30 millió forint értékű Porsche járművel ajándékozta meg. G.w.M fényképét ide kattintva lehet megtekinteni, azonban csak korlátozott ideig.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés