Hirdetés

Gundel Takács Gábor nagy erőkkel készül az idei Géniuszra: rekordszámú fiatal játékossal kell számolnia

Nap Híre portré Nap Híre

Új évad, új szabályok, új lehetőségek. Hétfőn este érkezik a képernyőre Gundel Takács Gábor tudásalapú kvízműsora a Géniusz.

"Nemcsak a műsor, hanem a társadalom szempontjából is az egy nagyon jó visszajelzés, hogy ilyen sok fiatal kilép a komfortzónájából és eljön játszani. Jó visszajelzés arról, hogy a következő generációnak is van igénye a műveltségre és a tudásra. Ezek örök értékek, ahogyan ez a műsor is. Szemben az első széria játékosaival, nekik még tévéműsoros tapasztalatuk sincsen, nem szerepeltek korábban semmilyen más vetélkedőben. Azt kell mondanom, hogy ezek az újoncok kifejezetten jól játszottak. Nem véletlen, hogy a kocsmakvízek tele vannak fiatalokkal" - mondta Gundel Takács Gábor a Blikk szerint.

Annak idején a korábbi széria győztese, dr. Kovács Attila fergeteges játékkal diadalmaskodott. A főorvos igazi kvízbajnok, aki idén is figyelemmel kíséri majd a népszerű játékot, amelyben egy új szabály is fokozza az izgalmakat. Ezután a nyomógombos játékban mínusz ponttal jutalmazzák a rossz választ, az ötödik játszma pedig szuperdöntőt jelent, ahol az nyer, aki három perc alatt a a legtöbb helyes választ adja.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés