Hirdetés

Senki nem állt meg, mentőt kellett hívni Görög Zitának - megszólalt

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Mentőket hívva, pánikolva próbált segítséget kérni az út szélén integetve Görög Zita - senki nem állt meg. A Naphire.hu telefonon érte el: megdöbbentő közönyről számolt be.

Megdöbbentő bejegyzés jelent meg Görög Zita közösségi oldalán kedden hajnali 3 óra körül. A sztáranyuka beszámolója szerint az öccse lett rosszul, autóba tették és a főváros felé vették vele az irányt. Mivel a testvére állapota rosszabb lett, Zita úgy döntött, segítséget kell hívnia. “Solymáron már olyan rosszul volt, hogy úgy láttuk, mentőt kell hívnunk. Félreálltam és miközben hívtam a mentőket, megpróbáltam az autósokat leinteni, hogy kérjek tőlük vizet” - mondta a Naphire.hu-nak, az emberek azonban mind továbbhajtottak. “Döbbenet, hogy egy nő egy telefonnal a fején, effektív kétségbeesve integet az autósoknak és senki nem áll meg”.

Zita azóta is azon gondolkozik, vajon mi okozhatta ezt a közönyt. “Csak egy elfogadható válasz jutott az eszembe, miért is nem álltak meg legalább megkérdezni, mi a francért ugrálok eléjük. Hisz véget ért a böjt! Kaja sokkot kaphattak a sokától! Krisztus feltámadott! Alleluja! Még szerencse, hogy ezekért a bűnökért is az életét adta már” - írta az Insta-Storyjában. “Rohadt szerencsés vagyok, mert egyáltalán nem ilyen emberekkel vagyok körülvéve. Számomra ez a közömbösség ez egy nagyon új megnyilvánulása volt az emberek felöl” - mondta megkeresésünkre.

Azért is lepte meg még ez a tapasztalat, mert ez vidék, ahol ő maga is gyakran vesz fel stopposokat. “Én állandóan felveszek bárkit, aki szeretne A-ból B-be eljutni, vagy nem jön a busz, vagy esik az eső” - így a Naphire.hu-nak, majd kérdésünkre elárulta: egy embertől végül kaptak egy fél üveg vizet, a mentő pedig negyed órán belül kiért hozzájuk. A testvére kórházban van, jó kezek közt. “Kívánom nektek: Éljetek kevesebb félelemmel!” - zárta a közösségi oldalán a bejegyzését.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés