Hirdetés

Sokkoló fotót osztott meg Gordon Ramsay: borzalmas balesetet szenvedett a sztárséf

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A brit sztárséf csúnya kerékpáros balesetet szenvedett az Egyesült Államokban.

Gordon Ramsay a közösségi oldalán osztotta meg a követőivel egy videóban, hogy súlyos balesetet szenvedett. A séf megmutatta azt is, hogy a felsőtestén súlyos zúzódásokat szenvedett, ami miatt kórházi kezelésre szorult - írja a BBC.

A posztban felhívta a követői figyelmét, hogy kerékpározás közben mindig viseljenek bukósisakot. "Nem érdekel, milyen örvid az út, bukósisakot mindig viselni kell" - hangsúlyozta. 

"Szeretnék mindenkinek boldog apák napját kívánni, de kérem, kérem, kérem, kérem, viseljetek sisakot. Ha nem tettem volna, akkor most nem lennék itt".

Ramsay az Instagramján egy előtte-utána fotót is megosztott, amelyen a sisakján keletkezett jelentős sérülések is láthatók.

A séf elmondta, hogy a baleset a hét elején történt Connecticutban. Az 57 éves séf köszönetet mondott a kórháznak, ahol ellátták és a baleseti sebészeknek, illetve az ápolóknak, akik gondoskodtak róla. 

Azt is tisztázta, hogy szerencsére egyetlen csontja sem törött el, de "egy kicsit összezúzódtam, úgy nézek ki, mint egy lila krumpli. Fájdalmaim vannak, brutális hét volt. De valahogy átvészelem" - zárta a bejegyzését.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés