Hirdetés

Új műsorvezető mutatkozott be az ATV képernyőjén

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Három hete reggeltől-estig készült a mai napra, ma este pedig az ATV Híradó műsorvezetőjeként debütált Gesztesi Máté. Az első adása előtt osztotta meg gondolatait a Naphire.hu-val.

Néhány hete derült ki, Gesztesi Máté lesz az ATV Híradó új műsorvezetője. A Naphire.hu információi szerint azóta három héten át reggeltől-estig gyakorolt és próbált, és a nagy nap eljött . A színészként, időjósként, filmíróként, vállalkozóként is ismert Máté a Naphire.hu-nak azt mondta néhány órával az első adása előtt, nincs miért izgulnia. 

“Az utóbbi 7-8 évet írással és tanulással töltöttem el, emellett hetente egyszer mondtam el az időjárás-jelentést az ATV-ben, ami mindig üde színfolt volt az életemben. Mostantól valóban hangsúlyosabb szerepet kap majd a televíziózás a mindennapokban, az igen rangos és megtisztelő feladat miatt, amit a csatornától kaptam. Az elmúlt hetek az erre való felkészülésről szóltak, bízom benne, hogy a kedves nézők nem fognak csalódni bennem” - kezdte lapunknak Gesztesi Máté.

Ugyanakkor azt is hozzátette: Az izgalom természetes egy ilyen helyzetben, de tudja, a munka mindig meglátszik a teljesítményen. “A filmírás nagy szabadságot ad az időbeosztás terén, ezért nem volt nehéz átszervezni az eljövendő mindennapokat. Szellemileg ugyanakkor nagyon fontos frissnek és koncentráltnak lenni, ha az ember jól szeretné végezni ezt a munkát, de azt hiszem, a sokféle munkának ilyen szempontból egymást erősítő hatása lehet” - tette hozzá az ATV Híradó új műsorvezetője.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés