Hirdetés

Ma estétől kőkemény változás jön az ATV-n

Nap Híre portré Nap Híre

Az ATV Híradójában ma este debütál műsorvezetőként Gesztesi Máté.

Ma este debütál az ATV Híradójának új műsorvezetője, Gesztesi Máté. „A Híradó a televíziózás egyik legfontosabb műfaja. Ilyen sok ember minőségi munkáját műsorvezetőként képviselni az ATV-n legalább akkora megtiszteltetés, mint amilyen hatalmas felelősség hírműsort készíteni. Igyekszem felnőni a feladathoz, és méltó tagjává válni a hardnews szakma magasan kvalifikált közösségének, a magyar közönség szolgálatában” - nyilatkozta korábban Gesztesi Máté az ATV közleményében.

„Gesztesi Máté nagyon meggyőző teljesítményt nyújtott az ATV műsorvezetői castingján. Örülünk annak, hogy házon belül találtunk alkalmas személyt erre a fontos feladatra. Tehetséges és megbízható munkatárs, akit szeretnek a kollégák is. Igazi A-ligás csapattá vált a Híradó, Nemes Annával, Köböl Anitával, Stohl Lucával, Tóth Gézával és mostantól Gesztesi Mátéval” – mondta Németh S. Szilárd, az ATV Csoport vezérigazgatója.

Gesztesi Máté ezt mondta a Naphire.hu-nak a rá váró új kihívásról: 

„A hírolvasás nagy összeszedettséget, több időbeli és földrajzi kötöttséget jelent, de az esti idősáv miatt nem húzza keresztül sem a filmes, sem az egyetemi kötelezettségeket, sőt, azt hiszem még hozzá is adhat, feltöltődést is jelenthet egy-egy jelenet megírása, vagy egy sűrűbb vallásfilozófiai előadás után. (…) Felvetettem a dolgot a családomnak, barátaimnak, filmes alkotótársaimnak, és természetesen a Gesztesi Hair Studio , Dávid öcsémmel közös belvárosi férfi-női fodrászatunk csodálatos munkatársainak is. Közülük bárkinek vétójoga lehetett volna, de szerencsére mindannyian támogattak elhatározásomban és döntésemben.”

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés