Hirdetés

Gálvölgyi János drámai üzenetet küldött: "Nem éltem hiába"

Garai Kitti portré Garai Kitti

"Remélem, hamarosan találkozunk" - üzente Gálvölgyi János, aki először szólalt meg, mióta légzési nehézségek miatt kórházba szállították. A színész üzenetét lánya, Gálvölgyi Dorka tolmácsolta.

Gálvölgyi Dorka azt írta a Facebook-oldalán, hogy nagyon sokat írtak nekik és hívták őket a színész állapotával kapcsolatban, azonban most végre nem nekik kell írni és beszélni, hanem édesapja írta le a gondolatait. 

Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, köszönöm, hogy hittek a gyógyulásban, köszönöm az orvosok és az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását, melyet alulfizetni ugyan lehet, de igazán megbecsülni talán soha. Köszönöm az értem mondott imákat, és köszönöm a most meglepően kismértékű alpári üzeneteket. De ők is mi vagyunk. 55 év színpadon eltöltött idő most bebizonyította számomra, ha ennyi embernek okoztam az életében talán pár percnyi örömöt, nem éltem hiába. És remélem, hamarosan találkozunk! Gálvölgyi János

- idézi a bejegyzés a színész szavait - szúrta ki az Index.

Mint azt a naphire.hu is megírta, május 10-én kórházba került Gálvölgyi János. A színészt légzési nehézségekkel lányai szállították kórházba, miután hiába vártak 50 percet a mentőre, nem érkezett meg a segítség. Gálvölgyi olyan súlyos állapotban volt, hogy intenzív osztályon ápolták, lélegeztetőgépre került. 

A színész ügye nagy port kavart az egész országban. Az Országos Mentőszolgálat vizsgálatot indított a ügyben, amiből kiderült, hogy a mentésirányító hibásan mérlegelt a segélyhívás fogadásokat. A Gálvölgyi-ügy miatt a rendőrség is nyomozni kezdett, valamint Pintér Sándor belügyminiszter is vizsgálatot rendelt el. 

Lapunk megírta azt is, hogy Győrfi Pál a Konkrétan Rónai Egonnal című műsorban azt mondta, nem hívták fel a családot, de ő maga nyilvánosan bocsánatot kért a történtek miatt. Megjegyezte azt is: ehet, hogy fel kellett volna hívni a családot, de nekik ebben az extrém helyzetben a legjobb megoldást kellett megtalálni. Erről ide kattintva olvashatnak bővebben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés