Hirdetés

Rendkívüli: Gálvölgyi János élő adásban jelentkezett be - így érzi most magát

Garai Kitti portré Garai Kitti

A színész úgy fogalmazott, annyi köszönet nincs, amennyi szeretet kapott a kórházi tartózkodása, valamint a születésnapja alkalmából.

Mint azt a naphire.hu is megírta, május 10-én kórházba került Gálvölgyi János. A színészt lányai szállították kórházba légzési nehézségekkel, miután hiába vártak 50 percet a mentőre, nem érkezett meg a segítség. Gálvölgyi olyan súlyos állapotban volt, hogy intenzív osztályon ápolták, lélegeztetőgépre került. 

A színész ügye nagy port kavart az egész országban. Az Országos Mentőszolgálat vizsgálatot indított a ügyben, amiből kiderült, hogy a mentésirányító hibásan mérlegelt a segélyhívás fogadásokat. A Gálvölgyi-ügy miatt a rendőrség is nyomozni kezdett, valamint Pintér Sándor belügyminiszter is vizsgálatot rendelt el. 

Arról is beszámoltunk, hogy Gálvölgyi állapota javulni kezdett és kiengedték a kórházból. A színész ezt követően egy szanatóriumba került, ahol folytatódhat a felépülése. 

Gálvölgyi János az ATV Heti Napló című műsorában szólalt meg először, mióta kórházba került. "Köszönöm az érdeklődést, és köszönök szépen mindent" - jelentkezett be a stúdióba telefonon a művész. 

A legendás színész elmondta, annyi köszönet nincs, amennyi szeretetet kapott mind a kórházi tartózkodása, mind születésnapja kapcsán. A mentős botrányról nem kérdezték, de hangsúlyozta, hogy nem is tudna beszélni, hiszen nem volt olyan állapotban.

Elmondta, fizikailag jól van, a hangja nem az igazi, de reméli, pár napon belül az is a helyén lesz, és minél előbb szeretne visszaadni valamit abból a szeretetből, amit kapott, ha ez a színpadi szereplésében kimerül, annak szívből örül - írja az atv.hu.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés