Hirdetés

G.w.M már születendő kisfia jövőjéről beszél - zenei pályára lép majd?

Nap Híre portré Nap Híre

A rapper hangsúlyozta, hogy mindenben támogatná csemetéjét.

G.w.M és Kulcsár Edina két hónappal ezelőtt jelentették be a nagy hírt: második közös gyereküket várják, aki az orvosok szerint kisfiú lesz. A rapper nagyon boldog, hiszen mindenképpen szeretett volna egy trónörököst, akiről hihetetlen dolgot árult el.

G.w.M korábban már elárulta, hogy hatalmas áldásnak tartja, hogy ismét édesapa lesz, annak meg még jobban örül, hogy kisfia születik Edinától, akinek azonban még babonából nem vettek semmit.

"Mi babonából még nem igazán vásároltunk semmit a kisfiunknak, és egy darabig ez így is fog maradni. Majd az utolsó előtti pillanatban indítunk egy nagy rohamot, hogy megvegyünk mindent, amire a picinek csak szüksége lehet élete első időszakában" - mondta.

Nem ritka, hogy a sztárcsemeték követik szüleik példáját, és ők is abban a szakmában helyezkednek el, mint amit az édesapjuk vagy az édesanyjuk csinál. A rapper már évek óta a zeneiparban dolgozik, nemcsak a jó, de az árnyoldalát is ismeri a szakmának, ennek ellenére mindenben támogatná születendő gyerekét, ha erre az útra lépne - írja az Origo.  

Hozzátette, hogy az eddigiekhez hasonlóan kisfia születésénél is ott szeretne lenni a szülőszobán. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés