Hirdetés

Friss hír jött a kórházat elhagyó Varga Barnabás állapotáról

Nap Híre portré Nap Híre

A Skócia elleni Eb-csoportmeccsen súlyos sérülést szenvedő csatár szerdán elhagyta a stuttgarti kórházat, ahol hétfőn megoperálták, és már otthonában pihen.

A Nap Híre is beszámolt a hősies magyar csatár, Varga Barnabás skótok ellen szerzett súlyos sérüléséről. Marco Rossi nyilatkozatát itt olvashatják, Kerkez Milos csodálatos szavairól itt írtunk, a horrorsérülés nemzetközi visszangjáról itt emlékeztünk meg. A Varga sérülése után kényelmeskedő orvosi stábot Szoboszlai Dominik és Zacher Gábor is élesen bírálta.

Most azonban szuper hír érkezett: a Skócia elleni Eb-csoportmeccsen súlyos sérülést szenvedő csatár szerdán elhagyta a stuttgarti kórházat, ahol hétfőn megoperálták, és már otthonában pihen – közölte az MLSZ a Sportállal.

A Ferencváros támadója a vasárnap esti mérkőzés 68. percében ütközött a skótok kapusával, ami után hosszú percekig ápolták a pályán. Az eset után egyből a stuttgarti kórházba szállították, utóbb kiderült, hogy több helyen eltört az arccsontja, és agyrázkódást is szenvedett.

Hétfő délután a műtétet is elvégezték a Ferencváros támadóján, kedden pedig már a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a hivatalos felületén számolt be róla, hogy Marco Rossi vezetésével a szakmai stáb néhány tagja, valamint a játékosok képviseletében Botka Endre meglátogatta a 29 esztendős támadót.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés