Hirdetés

Megkönnyeztük Kerkez Milos Varga Barnabásról szóló bejegyzését

Nap Híre portré Nap Híre

"Testvérünk rendben lesz, mert erős" - írta Kerkez az Instagram-oldalán.

Mint arról beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatott Csoboth Kevin 101. percben szerzett góljával 1-0-ra legyőzte Skóciát vasárnap a németországi Európa-bajnokság utolsó fordulós csoportmérkőzésén Stuttgartban, ezzel négyesében harmadik helyen végezve megőrizte esélyét a nyolcaddöntőbe jutásra. Az ország egy emberként örül a válogatott sikerének, de egy emberként aggódik is, hiszen Varga Barnabás súlyosan megsérült a meccsen. 

Mint ismert, a 68. percben Szoboszlai Dominik beadása után a skót kapus, Angus Gunn jobbkezével elöklözte a labdát, de bal könyökével eltalálta Varga arcát, aki ezt követően földre zuhant és szinte mozdulatlanul, nagy fájdalmak közepette feküdt a gyepen. Hosszas ápolás után végül nyakmerevítőben és hordágyon vitték le a pályáról. Marco Rossi elmondta, Varga Barnabásnak eltört az arccsontja, így valószínűleg számára véget ért az Európa-bajnokság. 

A mérkőzés után Kerkez Milos az Instagram-oldalán tett közzé egy bejegyzést, melyben leírta, mennyire büszke mindenkire és megköszönte az ország és a szurkolók támogatását is. Kerkez természetesen kitért Varga Barnabásra is, és azt írta, hogy minden rendben lesz vele. 

Büszke vagyok mindenkire és köszönöm a stadionban és az országban tapasztalt támogatást! Testvérünk rendben lesz, mert erős

- fogalmazott Kerkez.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés