Hirdetés

Fabrizio Romano fontos részleteket közölt Varga Barnabás állapotáról

Nap Híre portré Nap Híre

Az átigazolásguru Fabrizio Romano hírt adott a magyar válogatott játékos állapotáról, aki az Európa-bajnokság utolsó fordulós csoportmérkőzésén sérült meg durván.

Mint azt a naphire.hu is megírta, a magyar labdarúgó-válogatott Csoboth Kevin 101. percben szerzett góljával 1-0-ra legyőzte Skóciát vasárnap a németországi Európa-bajnokság utolsó fordulós csoportmérkőzésén Stuttgartban, ezzel négyesében harmadik helyen végezve megőrizte esélyét a nyolcaddöntőbe jutásra. Azonban aggodalomra ad okot Varga Barnabás sérülése, aki egy magyar szabadrúgás után terült el a skót tizenhatoson belül. A játékosok nagyon gyorsan pályára kérték az orvosi segítséget, a csatárt pedig végig takarták az ápolás ideje alatt, amiből arra lehet következtetni, hogy súlyos sérülésről van szó. 

Fabrizio Romano még az éjjel hírt adott Varga Barnabás állapotáról. Az átigazolásguru úgy tudja, hogy a magyar válogatott sztárjának több csontja is eltörött az arcában és agyrázkódást is szenvedett. "Valószínűleg megműtik és az éjszakát kórházba tölti" - írta. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés