Hirdetés

Onnan kapott kegyetlen beszólást Karácsony Gergely, ahonnan a legkevésbé várta

Nap Híre portré Nap Híre

Pénteken robbant a hír, miszerint Balogh Samu kabinetfőnők távozik Karácsony Gergely főpolgármester mellől. Ezt követően Balogh a Facebook-oldalán írt egy posztot, amelyben egy sejtelmes mondat is helyet kapott, miszerint "sok volt a kanyar". Ez pedig azért is érdekes, mert a politikus kritikusai sokszor azzal támadják, hogy sokszor változtatja meg az álláspontját.

Balogh Samu a közössági oldalán erősítette meg az a hírt, miszerint távozik Karácsony Gergely mellől. A lapok két eltérő verziót írtak, hogy miként történt a távozás: 1, felmondott 2, kirúgták - írja az ATV. A posztban választ adott erre a kérdésre is.

"Távozom a kabinetfőnöki pozícióból, nem kötjük újra a ciklus végével lejáró szerződésemet. A döntést hónapokkal ezelőtt kezdeményeztem a főpolgármesternél, aki várostervezői szakmai munkámra továbbra is számítana. Utódomat, Szentirmai Juditot remek embernek ismertem meg, csakis sok sikert kívánhatok neki. És hogy mi a döntés fő oka? Egy kabinetfőnök akkor tud motiváltan dolgozni, ha maradéktalanul tud azonosulni a vezetés döntéseivel. Márpedig az elmúlt években voltak olyan kanyarok, amikben néha én is beleszédültem".

A poszt végén köszönetet mondott a főpolgármesternek és sok erőt kívánt neki az előtte álló feladatokhoz. "Várostervezőként Budapest fejlesztése továbbra is a szívügyem. Budapest előtt hatalmas kihívások állnak, melyek megoldásához bátorságra, szakmaiságra és határozott vízióra van szükség. Amennyiben ezek a feltételek teljesülnek, szívesen dolgozom Budapestért" - zárta a bejegyzését.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés