Hirdetés

Figyelmeztet az MVM: ezért lehet magas a gázszámla

Garai Kitti portré Garai Kitti

Az MVM a Youtube-csatornájára töltött fel egy videót, melyben egy nagyon fontos dologra hívták fel a figyelmet. 

Új videóval jelentkezett az MVM, melyben rengeteg hasznos információval látják el a lakosságot a fűtési szezon kapcsán. Többek között azt is elárulták, hogy mire kell figyelni, hogy ne növekedjen túlságosan a gázszámlánk. 

Az elhanyagolt gázkészülékek nemcsak balesetveszélyesek, hanem többet is fogyasztanak.

Hivatkozás másolása

A kisfilmben arra hívták fel a figyelmet, hogy a rendszeresen ellenőrzött és karbantartott gázkészülékek nemcsak a veszélyektől óvnak meg, hanem pénzt is spórolnak nekünk, ugyanis az elhanyagolt eszközök rengeteg gázd pazarolnak, amivel növelik a számlát is - adta hírül az Infostart.

A kisfilm szerint ezekre érdemes figyelni, ha nem akarunk bajt:

Hivatkozás másolása
  • minden évben érdemes szakemberrel átvizsgáltatni az ingatlanunkban lévő gázvezetékek és gázkészülékek állapotát,
  • a rendszeresen karbantartott készülékekkel és vezetékekkel megelőzhető a szén-monoxid-mérgezés vagy a gázszivárgás, amelyek következtében biztonsági okokból a lakásunkat vagy akár egy teljes társasházat ki kell kapcsolni a szolgáltatásból,
  • az ingatlan tulajdonosának feladata, hogy az ingatlanon belüli vezetékeket és gázkészülékeket üzemképes és biztonságos állapotban tartsa.
  •  az elhanyagolt készülékek nemcsak balesetveszélyesek, hanem gázt is pazarolnak, így megnövelik a gázszámlát. 

A Naphíre korábban arról is beszámolt, hogy idén enyhe időjárást jósolnak a télre. Ha bejönnek az előrejelzések, kevesebbet kell fűtenünk, ami nagyot csökkenthet a rezsin. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés