Hirdetés

A Fidesz eldöntötte, hogy "kivégzi" Vitézyt?

Nap Híre portré Nap Híre

Lázár János után újabb kormánypárti politikus ment neki Vitézy Dávidnak. 

Mint azt a naphire.hu is megírta, Lázár János a minap a Facebookon osztott meg egy hosszú bejegyzést, amelyben kőkeményen beleszállt Vitézy Dávidba és azt írta: "a Fidesz után Magyar Péter s*ggét nyalja." 

Az építési és közlekedési miniszter a HÉV-ről és Budapest ügyeiről írt a hosszú bejegyzésben, amely szokatlan stílusban íródott. "Úgy látom, hogy néhány aberrált, belvárosi, libsi gyereknek megártott a túl sok szívás a hétvégén, és ezért aztán hallucinációik vannak a HÉV-vel, meg úgy általában a világgal kapcsolatban. Ilyenkor persze hazudnak is. Az Építési és Közlekedési Minisztérium vagy a MÁV vezetésében senki, semmilyen döntést nem hozott a HÉV működésével vagy menetrendjével kapcsolatban! Minden más állítás nettó hazugság" - fogalmazott Lázár János, hozzátéve, hogy Orbán Viktor és kabinetje arról viszont döntött, hogy több száz milliárdból fejlesztik a pályát és a járműparkot. 

A miniszter kijelentette azt is, hogy a jövőben a közlekedési kormányzat sehol és semmiről nem kíván Vitézy települési képviselővel egyeztetni. "Aki ugyanis a hazugságokban az élen jár; aki elveszítette a főpolgármester választást, pedig minden segítséget megkapott ahhoz; aki most, a Fidesz után Magyar Péter seggét nyalja, nem lehet tárgyaló fél" - írta. 

Lázár János után Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő is kőkeményen kritizálta Vitézy Dávidot, akinek azt javasolta, hogy boruljon Magyar Péter nyakába. Vitézy Dávid ugyanis nem maradt adósa Lázárnak, és egy hosszú bejegyzésben reagált a miniszter posztjára. Vitézy először is azt javasolta Lázárnak, hogy igyon meg egy hársfateát, ugyanis az segíti a szorongás oldását és idegnyugtatásra is jó. 

"Lázár János azzal kezdte közlekedési miniszterségét két éve, hogy Széchenyit idézett. Tisztelettel szeretném jelezni: a magyar történelemben Széchenyit beleértve egyetlen közlekedési miniszter sem engedett meg magának ilyen becsmérlő, trágár, útszéli stílust nyilvánosságnak szánt közleményben, mint ma Lázár János. Ha a miniszteri munka ennyire megviseli az idegeit, ráadásul, az elmúlt évek sorozatos kudarcai nyomán a MÁV összes utasának idegeit is, mindenki jobban járna, ha lassan inkább abbahagyná" - írta Vitézy, aki szerint a MÁV-HÉV Zrt. október 3-án 14:53 perckor kezdeményezte a BKK-nál a hévek ritkítását. A javaslat alapján az utasok százezrei által használt gödöllői, ráckevei és csepeli vonalon 18-23%-os kínálatszűkítés történne decembertől munkanapokon csúcsidőszakban. Erre nem csak ő reagált, de Karácsony Gergely főpolgármester is - írja a Propeller. 

Ebben a hivatalos e-mailben a Lázár János tulajdonosi és megrendelői irányítása alatt álló MÁV-HÉV Zrt. szó szerint ezt írja: “Az új menetrendi évben a rendelkezésre álló járműkapacitás a jelenlegihez képest 4 motorvonat egységgel kevesebb jármű napi forgalomba adását teszi lehetővé az iskolaidőszaki hétköznapokon. A forgalomba adható napi járműkiadási darabszám változása, viszont az iskolaidőszakban alkalmazott hétköznapi menetrendek módosítását teszi szükségessé.”

Vitézy a bejegyzése végén megjegyezte, hogy "ennyit arról, hogyk i hazudik", és azt is hozzátette, ha jól hámozza ki a sok indulatos gyűlölködés közül, akkor Lázár visszatáncolt a MÁV HÉV járatritkítási terveiből. "Ennek örülök, ha tényleg így lesz – nem ez az első járatritkítás, amit sikerül megakadályozni" - jelentette ki. 

Itt jön a képbe Budai Gyula

Hivatkozás másolása

Vitézy Dávid posztja alatt aztán megjelent Budai Gyula  fideszes országgyűlési képviselő, egykori elszámoltatási biztos, a Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszteri biztosa is, aki szintén durván beleszállt Vitézybe.

Szerintem most már elég volt a hülye dumádból! Borulj Magyar Péter nyakába és igyatok meg egy kávét

- írta Budai. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés