Hirdetés

Tragikus körülmények között él a Fekete Vonat sztárja, egy pincében húzza meg magát

Nap Híre portré Nap Híre

A Fekete Vonat zenésze, Beat egy VIII. kerületi pincehelyiségben él jelenleg, ám mint kiderült, még itt sem fizeti a lakbért. 

Ahogy arról többször beszámoltunk már, a Fekete Vonat sztárja, azaz Fehér Tibor teljesen lecsúszott a rosszul sikerült visszatérés után: a telt házas koncert után, amikből ők nem kaptak pénzt, egy munkásszállóra került, majd miután onnan távoznia kellett, az utcán kötött ki. Fizikailag is nagyon megviselte ez az időszak, összesen 40 kilót fogyott, azóta pedig rendszeresen ekézi a feleségét a közösségi médiában, aki szerinte ellopta a pénzét. 

A Bors egyik olvasója szerint a rapper most egy 8. kerületi pincében él, ám itt sem tartózkodhatna, lakbért ugyanis nem fizet. A hírek szerint Beat egy barátjával költözött be a helyiségben, azonban csak egyetlen hétre fizették ki a lakbért, ami már több hónapja letelt – írja a Blikk.

A lap olvasója szerint a zenész nagyon lezüllött, és nem is tudja magát összeszedni, mert a panzióból is azért dobták ki, ,,mert inkább kiütötte magát valamivel, mint hogy fizesse a lakbért". A lap szerint az ingatlantulajdonos még nem tett feljelentést. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés