Hirdetés

Megrázó videó: a Fekete Vonat sztárja félmeztelenül üvöltözik a nyílt utcán

Nap Híre portré Nap Híre

Nagyon furcsa felvétel került fel a közösségi médiára a Fekete Vonat egyik tagjáról, Beatről. 

Beat, azaz Fehér Tibor az elmúlt időszakban több zavaros ügybe is keveredett. Minden a tavaly decemberi Fekete Vonat visszatérő koncerttel kezdődött talán, amit aztán durva elszámolási viták és botrányok követtek. Ráadásul ezután összeomlott a rapper élete: kidobta a felesége, tönkrement anyagilag és még a barátai is elfordultak tőle. Hol hetekre eltűnt, hol rosszakarói keltették halálhírét, hol egyszerűen azzal került a figyelem középpontjába, hogy igen furcsa állapotban állt kamerák elé - idézte fel a Bors

Most pedig újabb furcsa videó került fel Beatről az internetre. A rapper elmondása szerint hétvégén kizavarták egy fővárosi kaszinóból, most azonban elhatározta, hogy visszatér a helyhez és onnan posztol videót a közösségi oldalára. Valamilyen rejtélyes ok miatt mindezt félmeztelenül csinálta végig. A videó már a beköszönésnél nagyon furcsa volt, ugyanis a rapper úgy kezdte: "Aki jönni akar megverni, most kezdje..."

A közel 9 perces felvételen egyébként arról beszélt: ezen a bizonyos napon kirabolták, 25 ezer forintot vettek el tőle. Állítása szerint rendőrt is hívott, akik a helyszínen fel is vették a vallomását, azonban ennek ellenére sem akarták visszaengedni a kaszinóba, pedig mint mondta, évek óta jár ide. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés