Hirdetés

Erős Antónia megtörte a csendet: nagyon nehéz időszakon van túl

Nap Híre portré Nap Híre

Erős Antónia gyermekei nagyon sokat készültek az iskolai felvételire, ez az időszak pedig megviselte az egész családot. 

Az RTL híradósa nemrég büszkén mesélte a Storynak, hogy milyen jó tanulók a gyerekei. Míg Matyi érdeklődése a zene, a dobolás és a gitározás, a művészetek felé irányul, addig Szonja sokkal inkább két lábbal áll a földön. Kevésbé érdeklik a művészetek, a matematika és az angol viszont annál inkább – írja a Blikk Rúzs.

"A fiamat rockzenészként tudom elképzelni, a lányomnál már bizonytalan vagyok. Most egy határozott, kemény cégvezetőt vagy jogászt látok benne" – fogalmazott akkor a büszke édesanya, hozzátéve, a gyerekek az elmúlt években teljes gőzzel a gimnáziumi felvételire készültek. Nagyon keményen dolgoztak, a nyári szünetben, a hétvégéken de még az iskolai napok után is nagyon sok teszet oldottak meg. Erős Antónia azt is elárulta, miért volt különösen nehé számukr ez az időszak. 

"Azt látom, hogy nemcsak nálunk, a családban, hanem úgy általában a környezetünkben is minden szempontból nagyon-nagyon megterhelő ez a pár hónap. Őszintén megmondom, nem tudom elképzelni, hogy minden család hogyan oldja ezt meg. Pluszórák és sok-sok tízezer forint kiadása nélkül szinte lehetetlen ennyi és ilyen színvonalú teszt megoldására felkészülni"

– magyarázta Erős Antónia. A gyerekeket szerencsére felvették oda, ahova akartak menni. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés