Hirdetés

Epilepsziás roham ölte meg Klapka György fiát

Garai Kitti portré Garai Kitti

Meghalt Mary Zsuzsi és Klapka György középső gyermeke, Klapka Dennis a múlt éjjel. Dennis egy barátjánál vendégeskedett, amikor epilepsziás rohamot kapott. A mentők szinte azonnal a helyszínre érkeztek, de már nem tudták megmenteni az életét. 

Klapka György özvegye, Marika a Ripostnak megerősítette a szomorú hírt. "A hír sajnos igaz... Dennis tegnap éjszaka elment. Az utóbbi időben egyre sűrűbben kapott epilepsziás rohamokat és a szervezete már nem bírta el a terhelést. Éppen egy barátjánál vendégeskedett, amikor megtörtént a baj" - mondta összetörten Klapka Marika.

A milliárdos üzletember fia Németországban élt, ahol egy időben rossz társaságba keveredett és alkohol- és drogproblémákkal küzdött. Apja akkor hazahozta a fiát, akinek az élete rendeződni látszott, ugyanis leszokott a káros szenvedélyeiről és szerelmes lett. 

Dennis akkor indult újra lefelé a lejtőn, amikor a párjával szakítottak. Komoly lelki problémákkal küzdött és az egészsége is megromlott, majd 2011 karácsonyán elhunyt édesanyja, Mary Zsuzsi, ami miatt még mélyebbre került. 2017-ben édesapját is elvesztette, aki addigra az egyetlen támasza volt. 

A fiatal férfi bár hatalmas vagyont örökölt, nem találta a helyét a világban és helyzetét egyre reménytelenebbnek látta. Dennis 34 éves korában hunyt el.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés