Hirdetés

Valami nagyon furcsa dolog történik K. Endre körül

Nap Híre portré Nap Híre

Péntek reggelre váratlanul eltűnt a K. Endrének tulajdonított "A bicskei gyermekotthon igazgatóhelyettese voltam" elnevezésű Facebook-oldal.

A 444.hu szúrta ki, hogy reggelre eltűnt K. Endre, a bicskei gyermekotthon elítélt igazgatóhelyettesének a Facebook-oldalra. Az említett oldalon csütörtök este még megjelent egy bejegyzés, melyben a férfi úgy fogalmazott, hogy "felháborítónak tartom, hogy a csahos média már szülőfalumban is rossz híremet kelti és megpróbálja megosztani a helyi közösséget, akik ezt úgysem fogják hagyni".  

Emellett elítélte a "bosszúszomjas, istentelen gyűlölködőket is", akiknek elmondása szerint nem volt elegendő Novák Katalin lemondása, illetve Varga Judit visszavonulása a közélettől. A bejegyzése szerint elgondolkodott már azon is, hogy hazaköltözik Erdélybe, azonban a "csahos média" már szülőfalujában is rossz hírét kelti és megpróbálja megosztani a közösséget.

Korábban egyébként arról is beszámoltunk, hogy az említett Facebook-oldalán K. Endre nevében azt írták, hogy ha tudják előre, hogy a kegyelem ilyen viharokat kavar, akkor nem éltek volna vele. A szerzőnek az is megfordult a fejében, hogy kéri annak visszavonását, ám mint írta, ezt már nem lehet.  A levélben a szerző ugyanakkor tagadta, hogy pedofil bűncselekmények elkövetésében segédkezett, koncepciós eljárásnak nevezte az ellen folyó pert és azt állította, hogy nem ő, hanem a felesége írta meg a kegyelmi kérvényt.

És írtunk arról is, hogy K. Endre megszólalt a Blikknak az ügyről, és azt mondta, mélységesen elítéli a pedofíliát, és sajnálja a történteken. A férfi cáfolta azt is, hogy hamis vallomást írt volna a gyerekek helyett - noha a bíróság kényszerítés és zsarolás miatt ítélte el. “Arra a kérdésre, akkor ki írt, íratott ilyen vallomásokat, most nem szeretnék választ adni. Az ítéleti tényállás sem mondta ki azt, hogy az igazgató jelenlétében bármit is alá akartam volna íratni egyetlen gyerekkel is. Családi ügyvédünk tanácsára semmit nem szeretnék hozzátenni a történtekhez, egyelőre elégedjenek meg ezzel” - fogalmazott K. Endre, aki egyébként nagyon sajnálja, hogy Novák Katalin és Varga Judit lemondott miatta. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés