Hirdetés

Elon Musk ledobta az atombombát, brutális változás jön az X-en

Garai Kitti portré Garai Kitti

A milliárdos már korábban jelezte, hogy a platformot szuperalkalmazássá alakítja. Most pedig le is dobta az atombombát és bejelentette, hogy elindítja az audio- és videóhívást a korábban Twitter néven ismert X-en. 

Elon Musk azt szeretné ezzel elérni, hogy az X mindenre kiterjedő alkalmazássá váljon. A milliárdos most közzétett egy, a funkció engedélyezésére vonatkozó utasításokat tartalmazó bejegyzést a platformon, és azt írta: "A videó- és hanghívás korai változata az X-en.”

Augusztusban Musk a funkcióval kecsegtetve azt mondta, hogy a felhasználóknak nem lesz szükségük a telefonszámuk megadásához hozzá.

A New York Post megjegyezte azt is, hogy a legújabb funkciót pont akkor dobja be Musk, amikor egy sor másik új funkció is érkezik a platformra. Felidézték, miután a Twittert átnevezte X-re, Musk jelezte: a platformot egy szuperalkalmazássá alakítja, amely az üzenetküldéstől és a közösségi hálózatoktól kezdve a peer-to-peer fizetésekig számos szolgáltatást kínál majd. 

A naphire.hu arról is beszámolt, hogy Elon Musk komoly büntetésre számíthat, ugyanis nem vette komolyan az Európai Bizottság figyelmeztetését, hogy távolítsák el az X-ről a Hamász terrorszervezethez köthető összes profilt és a háborúval kapcsolatos álhíreket. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés