Hirdetés

Előbb Dopeman, majd Curtis: Majka legendás "szakításai"

Nap Híre portré Nap Híre

Az RTL-hez igazoló rapper többekkel is dolgozott együtt, Dopemannel és Curtissel is adott ki közös albumot, ám mindkét esetben elváltak az előadók útjai.

Ahogy a Naphire.hu beszámolt róla, véget ért egy korszak: 16 év után Majka bejelentette, hogy a TV2-től az RTL-hez igazol. Ezzel tulajdonképpen visszatért oda, ahonnan indult, ugyanis 2002-ben itt láthattuk őt először a Való Világ című műsorban. 2010-ben szerződött a TV2-höz, de a Bors már 2021-ben arról írt, hogy az RTL Klub örömmel leigazolná a ValóVilág egykori fenegyerekét. A lap szerint a csatorna addig háromszor próbálta elcsábítani a rappert, de hiába. 

A 44 éves zenész a valóságshow-ban találkozott először Dopemannel, és a show után közös lemezt is készítettek, azonban 2004-ben már Dopeman nélkül adott ki albumot. Majka nemrég arról beszélt, hogy ő nem hagyta ott Pityingert, hanem szétmentek. 

"Nem úgy volt, hogy én otthagyom őt. Csak hogy bizonyos napokon nem megyek el velük fellépni, amikor szombatok lettek volna. Mentem volna pénteken, csütörtökön, vasárnap, csak hát nyilván a szombat a premiernap, akkor van a legtöbb buli, ez őt elég érzékenyen érintette volna anyagilag, hogy én nem tudok menni, mert ugye rengeteg helyre azért hívták, mert én is ott voltam. Ebből született egy kis harc, aminek az lett a vége a megbeszélés után, hogy úgy összekaptunk, hogy már pénteken sem kellett mennem fellépni, meg csütörtökön sem, meg vasárnap sem, és mindenki elindult a saját útján. Ennek ennyi a története"

- fogalmazott az Index szerint. 

Siker, majd balhé Curtissel

Hivatkozás másolása

Az igazi siker 2012-ben jött, amikor a Belehalok című stúdióalbumot kiadta BLR és Curtis közreműködésével. A Belehalok 2012. márciusában került fel a YouTube-ra és az év végére a legnézettebb magyar zenei videóklip lett több mint 24 milliós nézettséggel.

Ezt követően Majka Curtissel dolgozott együtt, ám a két rapper azóta már külön utakon folytatja a karrierjét. Először 2018-ban "szakítottak", amikor kiderült, hogy Curtis drogproblémákkal küzd. A bejelentés azonban hatalmas botrányt robbantott, ugyanis Majka a SZIN-fellépése alatt jelentette be, hogy Curtis drogproblémái miatt nem megy tovább a közös munka. A két rappernek még abban az évben sikerült megbeszélniük a problémákait és ismét együtt álltak színpadra, azonban 2022-ben végleg véget ért a közös karrierjük. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés