Hirdetés

Váratlan fordulat: pár éve még hiába próbálkozott az RTL Majkánál

Nap Híre portré Nap Híre

A rapper akkor nemet mondott egy mesés ajánlatra, de úgy tűnik, mostanra eljött az ideje, hogy váltson.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Ahogy a Naphire.hu beszámolt róla, 16 év után otthagyja a TV2-t Majka, és az RTL-hez igazol. A rapper 2002-ben innen indult a Való Világgal, most a váltást azzal indokolta, hogy új kalandokat keres.

Majka 2010-ben szerződött a TV2-höz, de a Bors már 2021-ben arról írt, hogy az RTL Klub örömmel leigazolná a ValóVilág egykori fenegyerekét. A lap szerint a csatorna addig háromszor próbálta elcsábítani a rappert, de hiába a mesés ajánlat, Majka hű maradt a TV2-höz.

"Csak akkor tudok valamit szívvel-lélekkel csinálni, ha jól érzem magam benne, ha olyan emberekkel vagyok körülvéve, akiket ismerek, akikben megbízom, akikkel szeretek együtt dolgozni. A TV2-nél adottak ezek a körülmények, az elmúlt közel Tizenöt évben sok mindent csináltunk együtt. Csapatjátékos vagyok, és én ezt a csapatot választottam"

- fogalmazott akkor. 

Majkát a Való Világ után először 2004-ben a Cool TV alkalmazta műsorvezetőként. 2006 októberében csatlakozott a Danubius Csili stábjához, ahonnan 2007-ben távozott. 2007-től 2008 végéig a Viasat 3 műsorvezetője volt. 2010-től dolgozik a TV2-nél, ahol először az Ezek megőrültek! című műsort vezette Rákóczi Ferivel közösen. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés