Hirdetés

A drogos énekesnő miatt szívnak a magyar celebek - illetve pont hogy nem

 portré

Óvatosabbak lettek a dílerek, az utóbbi időben inkább messziről elkerülik a magyar sztárokat.

A naphire.hu korábban úgy értesült, hogy az ismert drogos énekesnő ügyében letartóztattak egy embert. "“A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya egy fiatal nőt kábítószer birtoklása vétség miatt hallgatott ki gyanúsítottként. Az eljárás során a nyomozók további négy személyt azonosítottak, akiket kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki” - közölte lapunk megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság korábban. 

Lapunk arról is információt szerezett, hogy a négy díler közül egyet le is tartóztattak - ezt a hatóságok is megerősítették.

A Blikk értesülései szerint egyre nehezebben jutnak kábítószerekhez az ismert magyar emberek, miután az elmúlt fél évben három közszereplő is lebukott drogfogyasztás vagy kereskedelem miatt. 

A lap felidézte, hogy elsőként a divattervező Herczeg Zoltánon ütöttek rajta az otthonában, akinek az otthonában a rendőrök több gramm különböző típusú kábítószert találtak. Alig egy héttel később egy fiatal énekesnőről kiderült, hogy kábult állapotban találtak rá a rendőrök, miután kábítószert fogyasztott. A drogos énekesnő több dílert is megnevezett a vallomásában, akik kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkeznek az alvilágban. November 7-én pedig a ValóVilágból ismert Dobos Hunorra törték rá az ajtót az egyenruhások, akit drogkereskedelemmel gyanúsítottak.

A lapnak egy népszerű zenész most elárulta, hogy nagyjából három-négy kör van, akik a sztárvilágban terítik a tiltott szereket, azonban ezek a hálózatok az utóbbi időben már sokkal nehezebben elérhetőek. 

"Mindenki sokkal óvatosabb lett, hiszen az utóbbi időben az ismert emberek lebukása miatt több alvilági tag is gyanúba került, sőt, volt, akit el is kaptak. Alapvetően nagy bizalomnak kell lennie egy díler és a vásárlói között, továbbá egyfajta szóbeli megállapodásnak arról, hogy ha valamelyik fél gyanúba kerül, nem adja fel a másikat" - magyarázta a zenész.

A híresség azt is elárulta, hogy van olyan díler, aki már egyáltalán nem szállít sztároknak, de a többi is nagyon megválogatja, hogy kivel üzletel.  "Emiatt közszereplőként most sokkal nehezebben lehet tiltott szerekhez jutni, mint korábban. A rendszeres, közismert fogyasztók szintén tartanak attól, hogy az ő nevük is felmerül a botrányok kapcsán" - tette hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés