Hirdetés

Donald Trump súlyos nemi betegséggel küzd?

Nap Híre portré Nap Híre

Furcsa, vörös foltok jelentek meg a volt amerikai elnök kezén, ami miatt az emberek találgatásokba kezdtek.

Donald Trump volt amerikai elnök a New York-i lakásából kilépve az embereknek integetett, amit a fotósok is megörökítettek. Integetés közben azonban láthatóvá vált, hogy a jöbb kezén vörös foltok vannak. Néhány órával később New Hampshire-ben, egy kampányeseményen is láthatóak voltak a foltok a kezén, ám az itt készült fotók és videófelvételek valami miatt hamar eltűntek az internetről.

A foltok láttán az emberek találgatni kezdtek, többen úgy gondolják, hogy szexuális úton terjedő betegségről lehet szó, mégpedig a szifiliszről - írja a Telex.

Nekem nem vágott sebnek tűnnek... Szerintem jó esély van rá, hogy kankója van

- mondta James Cardville demokrata politikus egy podcastban. Állítása szerint már orvossal is konzultáltak és arra jutottak, hogy Trumpnak másodlagos szifilisze lehet (tehát néhány hete fertőződhetett meg). A politikus az orvosokat nem nevezte meg, de hozzátette, az is előfordulhat, hogy a fotókat manipulálták.

Bár a foltok hasonlíthatnak a szifiliszes sebekhez, nincs tényleges bizonyíték arra, hogy Trumpnak ilyen betegsége van. A volt elnök egyelőre nem kommentálta az egészségügyi állapotát.

Jonathan Reiner, a George Washington Egyetem Orvosi és Egészségtudományi Katának professzora a saját X-oldalán (korábban Twitter) arról írt, hogy szerinte Trump nem beteg, csupán megsérülhetett, ami idős korban nem számít ritkaságnak. Joshua Zeichner, a Mount Sinai Kórház bőrgyógyásza pedig azt nyilatkozta, hogy a volt elnöknek egyszerű bőrkiütése lehet, ami számos tényező okozhat.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés