Hirdetés

Donald Trump olyan érvet hozott fel maga mellett, amire senki nem számított

Nap Híre portré Nap Híre

Az amerikai republikánus párt elnökjelöltje szombati pennsylvaniai kampánygyűlésén azzal érvelt a saját személye mellett, hogy sokkal jobban néz ki, mint Kamala Harris. 

A 444 cikke szerint „fasisztának” és „marxistának” minősítette a demokraták inflációs politikáját, majd „vad szörnyetegekként” írta le a déli határnál belépő illegális bevándorlókat. A klímaváltozás miatti tengerszintemelkedéssel kapcsolatban pedig azt mondta, hogy a folyamatnak köszönhetően több tengerparti ingatlan lesz majd.

Riválisát, Kamala Harrist egy cseppet sem kímélte a beszédében. Először azt mondta, hogy Joe Biden „utálja” az alelnökét, majd kijelentette, hogy Harris „úgy nevet, mint egy őrült”. Ezután demokrata riválisának kinézetére is kitért. „Sokkal jobban nézek ki, mint Kamala.” A 78 éves politikus ezen mondata külön üdvrivalgást váltott ki a tömegből.

Trump ismét megpróbálkozott a demokraták zsidó bázisának meggyőzésével. Beszédében azt állította, hogy Harris azért nem Josh Shapiro pennsylvaniai kormányzót választotta alelnök-jelöltjének, mert Shapiro zsidó.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés