Hirdetés

Céline Dion irgalmatlanul kiakadt Trumpra, az egész világg előtt küldte el melegebb éghajlatra

Nap Híre portré Nap Híre

Céline Dionnál betelt a pohár, a menedzsmentjén keresztül kiadott a hétvégén egy közleményt, hogy leállítsa Donald Trumpot és Republikánus Pártot.

Augusztus 9-én Donald Trump Montanában tartott kampánybeszédet. Míg a színpadra várták a republikánus elnökjelöltet, addig Céline Diontól a My Heart Will Go On című dalt játszották videóval együtt, erről egy rövid felvétel is készült, amelyet a Daily Mail a TikTok-csatornáján osztott meg – írja a Femina

A videó az énekesnő csapatához is eljutott, akik felháborodtak a látottak alapján. Dion még egy közleményt is íratott, hogy tisztázza, nem adta a nevét és a dalát Trump választási kampányához.

"A mai napon Céline Dion menedzsmentje és lemezkiadója, a Sony Music Entertainment Canada Inc. tudomására jutott, hogy Donald Trump és JD Vance Montanában megtartott kampányrendezvényen engedély nélkül használták fel a »My Heart Will Go On« című dalt éneklő Céline Dion videóját" – írták, hozzátéve, hogy az énekesnő sosem adta volna a nevét ehhez, majd a végén még megkérdezték, hogy "most komolyan, épp ezt a dalt?"

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés