Hirdetés

Döbbenet: belehalt a hajátültetésbe a népszerű fiatal tévés

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Önértékelési gondokkal küzdött az a 30 éves indiai férfi, aki hajültetést végeztetett el magán. Azonban egy igazi plasztikai sebész helyett egy olcsón dolgozó kontár kezei között kötött ki, ami végzetesnek bizonyult.

A beavatkozás nem úgy sikerült, ahogy kellett volna, mert a férfi súlyos vérmérgezést kapott, amiből nem tudott felépülni. Néhány hónap alatt leálltak a szervei és meghalt.

Az áldozat, a 30 éves Athar Rasheed vezető beosztásban dolgozott egy indiai televíziónál, Új-Delhiben. Mivel gyakran szerepelt kamerák előtt, így változtatni akart a külsején, ezért döntött a hajültetés mellett. Viszont nem akart sok pénzt kifizetni a beavatkozásért, ezért egy olyan "szakembert" választott, aki rendkívül olcsón dolgozott. A műtétért mindössze 48-73 ezer forintnak megfelelő összeget kértek tőle - írja a 24.hu.

A vérmérgezés miatt lassú és fájdalmas halált halt. A beavatkozás miatt jelentkezett komplikációk miatt először Rasheed veséi álltak le, majd a többi szerve is feladta a szolgálatot. A televíziós személyiség édesanyja szerint az utolsó napjaiban a férfi feje is feldagadt.

Az édesanya a fia halála miatt feljelentést tett a klinika ellen, ami után a műtétet végző két "orvost" és a nekik segédkező két "ápolót" is letartóztatták a rendőrök. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés