Hirdetés

Demjén Ferencnek két komoly balesete is volt

Garai Kitti portré Garai Kitti

Demjén Ferenc 76 éves lett ma. A Kossuth-díjas magyar énekes a jeles évforduló alkalmából adott interjút, melyben többek között azt is elmesélte, hogy nemrégiben komoly baleset érte, azóta nem lovagol.

Az énekes elárulta, sokan kérdezik tőle, hogy megrémiszti-e ez a szám, az idő múlása, de ő csak annyit válaszol erre, hogy köszöni a sorsnak hogy ilyen hosszú, tartalmas életét kapott, és előre néz, nem hátra.

"Ez még akkor is igaz, ha a december 30-i buli a huszonötödik a sorban. S ha jól tudom, ez rekord, mert nincs másik olyan hazai előadó, aki ennyiszer megtöltötte volna a legnagyobb koncerttermet" - tette hozzá Demjén, aki év végi koncertet ad majd az Arénában "Ezzel még tartozom" címmel. Az énekes azt is elárulta, eszébe sincs búcsúzni, hiszen a zenélés tartja életben, a cím csupán egy utalás a koncerten elhangzó dalokra. 

Demjén Ferenc azt is elmesélte a Blikknek, hogy már egy ideje Dióspusztán él a feleségével, állatok veszik őket körül, van négy lovuk, három szamaruk, két kutyájuk és két macskájuk, a területükön pedig még egy kis tó is van. Mint mondta, úgy élnek a feleségével, mintha az életük folyamatosan nyaralás lenne. 

"Csak a lovaim nyugdíjasok, én még nem. A 76 csak egy szám. A világ nem áll le körülöttünk, és nekem, nekünk haladnunk kell vele. Jövőre az Ezzel még tartozom koncerttel turnéra indulunk. Különben már rég nem lovagolok, mert korábban volt két komoly balesetem" - árulta el a zenész. 

Demjén 2023-ban koncertturnéra indul, ám egyes kollégái mert nem lehetnek vele a színpadon. "Ez az én nagy szívfájdalmam. Nem is olyan régen még ott állt mellettem Balázs Fecó, Somló Tomi, Kóbor Mecky. Alighanem épp velem, mellettem léptek utoljára színpadra. Miattuk, nekik is énekelek majd az év utolsó előtti napján. És Sacinak én is boldog születésnapot kívánok egy dallal" - fogalmazott.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés