Hirdetés

Elképesztő pénzt keres Dárdai Pál, ha bent tartja a Herthát az első osztályban

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A Blid német napilap hírei szerint Dárdai Pál, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya a Bundesligából hátralevő hat mérkőzésért, illetve ha osztályozót kell játszania, akkor további kettőért 500 ezer eurós bért kap.

A 47 éves magyar szakember hat számjegyű prémiumot is kaphat, amennyiben a Hertha BSC csapat kiharcolja a bennmaradást, ám a fizetése az egymillió eurót még így sem haladná meg. 

Összehasonlításképpen a Bild megjegyezte, hogy tavaly a legendás Felix Magath hasonló helyzetben ült le a kispadra, és 500 ezer eurós fizetése mellett 1,5 millió eurós prémiumot vett fel, miután a Hertha a Hamburggal szemben megnyerte osztályozós párharcát - írja az Eurosport.

Nem azért vagyok itt, hogy ígérgessek

- mondta korábban Dárdai, aki szerint szerencse is kell a bennmaradáshoz. A berlini klub egyébként hétfőn mutatta be Dárdait, miután vasárnap szerződést bontott Sandro Schwarz-cal.

A Hertha péntek este 5-2-es vereséget szenvedett az addig sereghajtó Schalke 04 vendégeként, így hat fordulóval a vége előtt az utolsó helyre csúszott vissza a Bundesligában. Dárdai első bajnokiján, szombaton a Werder Bremen elleni hazai összecsapáson irányítja a csapatot.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés