Hirdetés

Berágott az Újpest veresége után Curtis, de le***ja, mert kisfia kárpótolta

Nap Híre portré Nap Híre

A rapper az újpestiek egyik legismertebb szurkolója, akinek nyilván nem esett jól a vereség, de mint írta, amit kisfia szemében látott, azt senki nem veszi el tőle.

Mi is megírtuk, hogy vasárnap este a labdarúgó NB I 22. fordulójában mérkőzött meg egymással az Újpest és a Ferencváros. Az Újpest végül 5-0-ra kikapott a Fraditól a derbin, így nem sok örömük lehetett a lila-fehér szurkolóknak. Ráadásul az egyik drukker nagyon megjárta, megsérült az egyik pirotechnikai eszköztől, véletlenül felgyújtotta magát. 

A mérkőzésen természetesen kinn volt az újpestiek egyik legismertebb szurkolója, Curtis is, aki csalódottan vette tudomásul a csúfos vereséget, ám a bánatát némiképp enyhítette, hogy négyéves kisfia, Doncsi élete első derbijén volt ott a lelátón - írja a Blikk

„Le***rom az eredményt... Ameddig nem egyenlőek a feltételek, felesleges a latolgatás! Viszont a kisfiam első derbije volt 4 évesen. És amit láttam a szemében és amit éreztem és amit átéltünk ketten a táborban, azt már nem veszi el senki tőlünk, kisfiam. Nagyon szeretlek és tudom, hogy te is át fogod élni a legnagyobb újpesti sikereket, ahogy anno én is átéltem!!! Jaaaa és nincs még egy ilyen tábor, mint a miénk aki 0:2-nél ilyen hangulatot csinál!!!”

– írta Curtis.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés