Hirdetés

Fokozódik a hangulat a ma esti meccse előtt: Curtis megint nekitámadt Győzikének

Nap Híre portré Nap Híre

Curtis és Gáspár Győző között néhány hónapja robbant ki a konfliktus, amikor a rapper azzal vádolta meg a celebet, hogy csak politikai érdekéből lett hirtelen Fradi-szurkoló. A ma esti meccs előtt ismét elkezdte borzolni a kedélyeket. 

Curtis botrányból botrányba keveredik az utóbbi időben, a Gáspár-családdal folytatott csörtéje után a kegyelmi ügy után tartott tüntetés miatt is összeveszett, akkor Osváth Zsolttal. Több rajongója nagyon rossznéven vette, hogy nem akar résztvenni a demonstráción, de a rapper nem állt kötélnek. Mint mondta, semmilyen politikai akcióhoz nem adja a nevét – írja a Blikk

Most a meccs kapcsán ismét kisebb vitába keveredett az Instagram-oldalán a kommentszekcióban. Vasárnap délelőtt egy olyan szurkolói képet tett közzé, amelyen egy Ferencvárost gyalázó felirat áll. A kommentek között valaki felemlegette, hogy ennek ellenére, mégis jó viszonyt ápol Ferencvárosi Torna Club elnökével, Kubatov Gáborral. A rapper Győzikével kapcsolatban is megszólalt. 

Győzikébe azért álltam bele mert soha életében nem volt fradista de most úgy viselkedik mint ha világ életében oda járt volna. És ezt csak is azért teszi mert divat. Plusz nyilván előnyöket szeretne szerezni ezzel is. Vele ellentétben én nem parádézom a politikai hovatartozásommal sem. Ti kaptátok fel ezt is! Nem terveztem díszfideszesnek lenni mint sok más ismert ember. Nekem van elég slágerem és elég felkérésem is – írta. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés