Hirdetés

Hihetetlen luxusban él Curtis, méregdrága autóval lepte meg a párját

Nap Híre portré Nap Híre

Nemrégiben ünnepelte a születésnapját Curtis párja, Barnai Judit, akit a rapper elképesztő ajándékkal lepett meg a jeles évforduló alkalmából.

Curtis, vagyis Széki Attila az Instagram-oldalán mutatta meg, milyen ajándékkal lepte meg a párját a születésnapján. Az újpesti rapper hazánk egyik legsikeresebb előadóművésze, rengeteg helyre hívják fellépni, emellett egyre több műsorban feltűnik az RTL-nél is. Most azonban mással hívta fel magára a figyelmet, ugyanis párjának, Barnai Juditnak egy méregdrága, Audi márkájú luxusautót vásárolt a születésnapjára - szúrta ki a Promotions. 

Curtis egy fotót is megosztott, melyen az autó és Judit látható. A kép mellé azt írta: "Isten éltessen kicsi. Balesetmentest hozzá."

A rapperről nemrégiben a mentősbotrány kapcsán miatt írtunk. Mint ismert, Curtis anyukája három órát várt a mentőre, majd a kórházból úgy vitte haza a 70 éves nőt a betegszállító, hogy köntösben, mezítláb az ajtó előtt hagyta. Azóta az OMSZ válaszolt Curtis panaszára, nemrég pedig megszólalt maga Győrfi Pál is, aki kiemelte, "hivatalos panasz eddig hozzánk nem érkezett. A sajnálatos esettel kapcsolatos kérdésekre első körben a betegszállító cég belső vizsgálata adhat választ". Közben kiderült az is, hogy a betegszállító cég kirúgta a munkatársát, aki a hidegben hagyta az asszonyt.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés