Hirdetés

Most jött a hír: Kirúgták a betegszállítot, aki a hidegben hagyta Curtis beteg édesanyját

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, három órát várt a mentőre Curtis anyukája, majd a kórházból úgy vitte haza a 70 éves nőt a betegszállító, hogy köntösben, mezítláb az ajtó előtt hagyta.Azóta az OMSZ válaszolt Curtis panaszára, nemrég pedig megszólalt maga Győrfi Pál is, aki kiemelte, "hivatalos panasz eddig hozzánk nem érkezett. A sajnálatos esettel kapcsolatos kérdésekre első körben a betegszállító cég belső vizsgálata adhat választ".

Az ATV Híradójának megszólalt egy magyar betegszállító cég képviselője, és kiemelte, hogys a szóban forgó szállítást végző cég munkatársának cselekedete elfogadhatatlan volt.

Megszólalt a riportban Széki Tibor, a rapper testvére is, eki elmondta, hogy

a betegszállító cég, a Filter Fitt Kft. tulajdonosa felhívta őt, bocsánatot kért a családtól, de hozzátette, tudja, hogy megbocsáthatatlan ami történt. Hangsúlyozta, hogy az ő beosztottja hibázott, így azonnali hatállyal kirúgták.

Az illető nyolc éve dolgozott a betegszállító cégnél, amelynek tulajdonosa felajánlotta Curtis családjának, hogy ha bármiben tud, akkor segít nekik.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés