Hirdetés

Felbontaná Cristiano Ronaldo szerződését a Manchester United

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

A nap folyamán közleményt adott ki a Manchester United, amiben azt írták, hogy valamiféle szükséges lépést tettek. Mindezt azután, hogy csütörtökön megnézhették az emberek a botrányos interjú utolsó részét is.

Az interjúban többek között arról is szó volt, miért hagyta ott korábban Ronaldo az egyik bajnokit. „A Manchester United ma reggel megtette a megfelelő lépéseket játékosunk legújabb interjújára reagálva. További megjegyzést nem kívánunk hozzáfűzni, amíg a folyamat nem zárul le" - fogalmaztak a közleményben egészen pontosan. 

Az ESPN közben úgy értesült egy névtelenséget kérő forrástól, hogy a klub arra törekszik, hogy a lehető leghamarabb felbontsa a 37 éves játékos júniusig szóló szerződését. Azt is hozzátette, hogy a United már megbízott több ügyvédet is azzal, hogy vizsgálják meg annak a lehetőségét, hogy bepereljék Ronaldót szerződésszegés miatt - írja a Liner.hu.

Ezt látszik megerősíteni a SkySports Intsagram bejegyzése is, ahol szintén arról értekeznek, hogy a klub keresi a megoldást arra, hogy elváljanak a felek útjai. Konkrétum egyelőre nincs és az ügy folyamatos fordulatait látva az sem elképzelhetetlen, hogy a sztárjátékos marad a jelenlegi csapatánál. Nyáron ingyen sem kapkodtak érte.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés