Hirdetés

Ronaldo már ingyen sem kell senkinek, pályafutása legnehezebb időszakát éli

Garai Kitti portré Garai Kitti

Sajtóinformációk szerint a Manchester United nem kapott nyáron ajánlatot Cristiano Ronaldóért, pedig a világsztár játékost ingyen is elengedték volna. 

Cristiano Ronaldo már nem a kiváló játékáról híres, sokkal inkább a botrányai miatt írnak róla a lapok. Úgy tűnik, ez a kluboknak is feltűnt, ugyanis sajtóértesülések szerint még ingyen sem vitték el a sztárfocistát. 

Már csak a kispadon van helye Ronaldónak

Hivatkozás másolása

A portugál focista a Tottenham elleni rangadón is csak a kispadig jutott. Bár az edző a meccs második félidejében elküldte melegíteni, végül nem került pályára a támadó. Ronaldo pedig mint egy sértődött kisfiú, még a meccs lefújása előtt beviharzott az öltözőbe. Ezt követően még a kikeretből is kikerült a botrányhős focista, majd egy Instagram-posztban próbálta megmagyarázni a történteket. 

Erik ten Hag vezetőedző a történtekről elmondta, ő pályára akarta küldeni Ronaldót, de az megmakacsolta magát és megtagadta a lehetőséget. Pedig igazán nem lehet oka panaszkodni, hiszen annak ellenére játszhatott volna, hogy nyáron a teljes felkészülést kihagyta.

Ronaldo még azután is kapott lehetőséget, hogy visszatért a nyári hesszelésből. Akkor a Rayo Vallecano elleni felkészülési mérkőzésen kapott lehetőséget az edzőjétől, de szünetben lecserélték, amin szintén nagy sértődést váltott ki. Erik ten Hag már akkor jelezte Ronaldónak, hogy elfogadhatatlan a viselkedése, a Tottenhami mérkőzésen előadott drámája pedig csak olaj volt a tűzre. 

A történtek fényében így hát nem csoda, hogy a Manchester United mihamarabb szabadulni akar a duzzogó Ronaldótól, de csak úgy, mint a nyáron, most sem tolonganak érte a klubok - írja az Origo. 

Az ESPN forrásai szerint ugyanis nyáron csupán egyetlen klub, a szaúd-arábiai Al-Hilal érdeklődött csak Ronaldo iránt, de az átigazolás végül nem jött össze, ugyanis a szaúd-arábiai sportdöntőbíróság nem engedélyezte volna a bajnokságban a portugál regisztrálását. Ezen kívül egyetlen megkeresést sem kapott a Manchester, pedig ingyen is odaadták volna a botrányosan viselkedő focistát. 

Állítólag a klub most abban reménykedik, hogy a katari világbajnokságon Ronaldo és a portugál válogatott is jól fog szerepelni, ez pedig újra felkelti majd a klubok érteklődését. A portugálnak még hat hónap van hátra a szerződéséből, így az is elképzelhető, hogy januárban kölcsönadják, ha egy másik klub hajlandó átvenni a csillagászati fizetésének jelentős részét.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés