Hirdetés

Ronaldo elmondta, miért lépett le korábban a Manchester egyik meccséről

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Cristiano Ronaldo megbánta, hogy idő előtt távozott labdarúgócsapata, a Manchester United Tottenham Hotspur elleni bajnoki mérkőzéséről, de kiemelte, azért tette, mert úgy érezte, Eric ten Hag vezetőedző provokálta őt.

Cristiano Ronaldo, az ötszörös aranylabdás portugál sztár a már előzetesen is nagy port kavart televíziós interjújának második, csütörtöki részében arról beszélt, a holland szakember szándékosan bánt vele tiszteletlenül, amikor az utolsó percekben pályára akarta küldeni a 2-0-ra megnyert rangadón.

"Néhány héttel korábban a Manchester City elleni 6-3-as vereség alkalmával azt mondta, a pályafutásom iránti tiszteletből nem cserélt be, majd ezt követően három percre be akar küldeni? Ennek semmi értelme" - fogalmazott a támadó, aki - miután megtagadta, hogy beálljon - a lefújás előtt távozott a kispadról. Ten Hag a következő, Chelsea elleni mérkőzésen ezért a keretbe se nevezte Ronaldót.

"Azt gondolom, hogy direkt csinálta, provokálni akart nemcsak akkor, hanem már korábban is. Nem adja meg nekem azt a tiszteletet, amit megérdemelnék. Valószínűleg ez volt az ok, amiért otthagytam a Tottenham elleni összecsapást, amit őszintén megvallva bánok. De az, hogy edző három percet ad nekem, számomra elfogadhatatlan. Nem ilyen típusú játékos vagyok, tudom, mit tudok adni a csapataimnak" - nyilatkozott Ronaldo, aki korábban úgy fogalmazott: a Manchester Unitednél elárulták őt.

A klub pénteken közleményben jelezte, "megteszi a megfelelő lépéseket", hogy válaszoljon az interjúra, amíg azonban az állásfoglalás megszületik, nem kommentálja a beszélgetést. Ronaldo jelenleg a portugál válogatottal a vasárnap rajtoló katari világbajnokságra készül.

Ronaldo nemrég adott egy interjút is, amivel sokkolta a klubot és a rajongókat is. Egyik csapattársa csúnyán meg is alázta az öltözőben ezután.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés