Hirdetés

ByeAlex drámai vallomása: "nincs bennem több, el kell búcsúznom"

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A héten robbant a bombahír, hogy az RTL szünetre teszi az X-Faktort, helyette pedig a The Voice elnevezésű tehetségkutató lesz látható ősszel a csatornán. A hírre a műsor egyik mentora, ByeAlex is reagált.

Az énekes 2016 óta volt a műsor mentora, és a közösségi oldalán a szünettel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy "nem véletlenül volt már a mondandóm tavaly a műsor végén is tulajdonképen egy búcsú, hiszen én már év végén is jeleztem a csatorna felé, hogy elfáradtam" - írta, majd felsorolta, hogy milyen sikereket ért el az adás alatt: négyszer győzött a versenyzőivel, rengeteg dalt írt ez idő alatt, valamint utat mutatott a fiataloknak.

Hozzátette, a legsikeresebb éve mégis a 2020-as esztendő volt, amikor covidhelyzet volt és elmaradt az X-Faktor is a járvány miatt, így észre kellett vennie, hogy pihenőre van szüksége, akárcsak a tehetségkutatónak.

Én részemről úgy gondolom, hogy egy olyan progresszív zenei reality-t készítettünk a hat év alatt, ami az őrültségei ellenére megreformálta a tehetségkutatók történelmét itthon. Én részemről most még többet tudok saját zenékkel foglalkozni és írni tovább a könyvemet

- hangsúlyozta ByeAlex a bejegyzésben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés