Hirdetés

“Pöcegödör lett a kommentszekció” - az X-Faktor zsűritagja sokakba beleszállt

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Az X-Faktor népszerű zsűritagha, ByeAlex Szabados Ágnesnek adott interjút, ami során hosszan mesélt a karrierjéről, az X-Faktorról és a jövőjéről is. KIemelte, egyáltalán nem akarja nyilvánosság elé teregetni a magánéletét.

Az énekes sokakat megoszt, de legalább ugyanannyi rajongója is van. A beszélgetés során felidézte, hogyha nem nyerte volna meg A Dal című műsort 2013-ban, akkor ma valószínűleg már nem Magyarországon, hanem az Egyesült Királyságban élne. Hozzátette, szerinte az internet akkor lett kevésbé jó hely, amikor befutott a médiában.

Magyarországon szerintem akkor kezdett igazán pöcegödörré válni az internetes kommentelési lehetőség, amikor én megjelentem. Én voltam az első közéleti szereplő, aki a legnagyobb undorítóságokat kapta, pusztán azért, mert elénekelt egy szerelmes dalt és megnyert egy műsort

- hangsúlyozta az X-Faktor mentora, majd hozzátette: a mocskolódó kommentek egyáltalán nem hatják meg, mert tudja, hogy sokan szeretik. Majd úgy fogalmazott, ma vannak közutálatnak örvendő emberek, akiknek egy része rászolgál erre, de vannak olyanok is, akik nem és aránytalan a feléjük történő bántalmazás.

Lehet, hogy én rontottam el az internetet. (…) Én teremtettem meg a magyar negatív kommentelőt

- vélekedett ByeAlex, aki az X-Faktorral kapcsolatban elárult néhány titkot, illetve azt is felfedte, hogy a jövőben az éneklés és a koncertezés mellett szeretne időt szakítani egy könyv megírására is - írja a 24.hu.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés